Workshop. Beads & Kids

Deschidem ușa Magnolia Atelier copiilor care sunt curioși să învețe despre accesorii, bijuterii, lucru manual și vor să își facă propriile accesorii.

Ca artizani ai bijuteriilor făcute manual considerăm că simțul estetic se educă încă din copilărie, la fel ca și descoperirea stilului personal. Primul pas către alegerea unor bijuterii de calitate este acela de a face diferența între diversele tipuri de materiale, funcționalitatea lor, calitățile estetice și cât de bine se potrivesc împreună.

Când eram copii, ne jucam cu mărgele simple sau colorate, cu bucăți de materiale, cu sfori, sârme sau elastice pe care erau aplicate tot felul de ornamente. La workshop-ul Beads & Kids, vom învăța împreună despre caracteristicile, calitățile și particularitățile celor mai des folosite materiale în realizarea bijuteriilor hand-made.

Obiectivul workshop-urilor noastre este de a învăța copiii să recunoască materiale naturale, de bună calitate, precum și pe cele care le pot provoca alergii și să facă de fiecare dată cea mai bună alegere pentru ei.  În atelier, folosim mărgele de sticlă, țesături naturale și broderii fine și le vom arăta copiilor cum să le combine, astfel încât să creeze bijuterii frumoase, unice, care să îi reprezinte.

Oricine poate participa la workshop, fetițe și băieți deopotrivă, pasionați de lucrul manual și cu aplecare către frumos. Importante sunt curiozitatea și entuziasmul de a crea ceva prin efortul propriu, folosindu-se de imaginație și îndrumarea noastră.

Cine poate participa la workshop:

Așteptăm copii cu vârstă între 8—13 ani, dornici de distracție, pasionați de culoare să creeze bijuterii frumoase cu care vor pleca acasă.

Ce vom face la primul workshop:

Învățăm despre: dimensiunile mărgelelor, culori, efecte, materiale și cele mai simple modalități de realizare a unui colier din mărgele tip bijuterie, precum și lucrul cu instrumente necesare realizării acestora.
Facem împreună un colier din mărgele colorate din sticlă cu diferite efecte sau culori (costul elementelor folosite pentru 1 colier intră în biletul de acces la workshop).
• Posibilitatea de a face un al doilea accesoriu supriză (mai multe detalii la workshop – costul acestuia de asemenea inclus în biletul de acces).
Interacțiune, conexiune, socializare și stimularea creativității sub îndrumarea designerului și echipei Magnolia Atelier.
Gustări & limonadă.

Dacă sunt detalii sau informații pe care le-am omis și ați dori să le aflați, ne puteți scrie sau contacta telefonic.
contact@magnoliaatelier.ro
T. +40 743 031 469
DURATĂ WORKSHOP. Aproximativ 4 Ore
LOCAȚIE. MAGNOLIA ATELIER, Strada Dobrota 12, ( zona Piața Floreasca )
Updating…
  • No products in the cart